IT Активности


https://goo.gl/forms/1jlbctj205RqtzWI2

 

 

Office 2013

 

C++

видео туторијали

 

 

Знакот на љубовта – Краток филм – ООУ „Крсте Мисирков” – Куманово


 

Насилство НЕ, Спорт ДА – ООУ „Крсте Мисирков” – Куманово

 

Лего робот конструиран за пренесување на одредени предмети од едно место на друго место